Rodenstock: Pioniers op het gebied van zicht sinds 1877.

Scroll
De Rodenstock bril
Uw verlanglijst
Uw opticien

Want brillen zijn onze passie.

Als fabrikant van brillenglazen en monturen begrijpen wij het zicht in zijn geheel. Al meer dan 140 jaar ontwikkelen we kwaliteitsproducten waarvan de functionaliteit, het materiaal en het design tot in de puntjes verzorgd zijn. Dit, in combinatie met onze constante innovatiedrang, de hoogste kwaliteitsstandaarden van onze brillenglazen en de ongekende aandacht voor details, zorgt ervoor dat wij experts zijn binnen de optiekbranche.

Compleet assortiment brillen onder één dak - van topkwaliteit.

Brillenglazen van Rodenstock

Op maat gemaakte en perfect geslepen meesterwerken die een geheel nieuwe kijkervaring bieden.

Ontdek meer

Monturen van Rodenstock

De perfecte symbiose van tijdloos design en de hoogste technische standaarden.

Bekijk monturen

Uw eerste stap naar het perfecte brillenglas.

Vind uw perfecte brillenglazen met de digitale glasadviestool.

Hebt u multifocale glazen of een enkelvoudige bril nodig? Of is een beeldschermbril een betere oplossing voor u?
De digitale Rodenstock glasadviestool helpt u het brillenglas te kiezen dat perfect bij uw persoonlijke kijkbehoeften en leefstijl past. Hierdoor kunt u van tevoren al belangrijke keuzes maken en bent u optimaal voorbereid op uw bezoek aan de Rodenstock opticien.

Start digitale glasadviestool

Ontdek het juiste Rodenstock brillenglas voor elke situatie.

Of het nu een bril op sterkte of een zonnebril, klassiek of modern, een dames- of herenbril betreft, met de brillen van Rodenstock kiest u voor merkkwaliteit en Duits vakmanschap. Wat uw behoeften ook zijn in het dagelijks leven, op uw werk of in uw vrije tijd - u vindt hier het perfecte brillenglas, zodat u geen moment meer hoeft te missen.

Rodenstock Magazine

Brillenglazen zijn onze passie. Hierbij voelen we ons al meer dan 140 jaar thuis. Via het Rodenstock Magazine willen we ons enthousiasme en onze vakkennis met u delen. Zo houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes, producten, highlights en trends op het gebied van brillenglazen en monturen.

Kunststof vs. mineraal glas: welk brillenglas is beter?

Terwijl de keuze van een montuur grotendeels afhankelijk is van de vorm van het gezicht en de persoonlijke smaak, gelden er andere criteria voor de brillenglazen.

Lees meer

Welke bril past bij mij?

Sommige brilvormen staan de een wel en de ander juist niet. Bepaal de vorm van uw gezicht en ontdek welke bril het best bij u past.

Lees meer

Het Rodenstock glaspaspoort: zo weet u hoe het zit!

Een brilrecept lijkt op het eerste gezicht abracadabra. Als u echter weet wat de vele afkortingen en symbolen betekenen, is het helemaal niet zo moeilijk.

Lees meer

Brillen voor tijdens het fietsen: een van de veelzijdigste sporten

Met de ProAct®-collectie sportbrillen bieden wij aantrekkelijke monturen voor elke gezichtsvorm. Dankzij het onbreekbare materiaal hoeft u niet bang te zijn dat bij een val de bril breekt en uw huid beschadigt.

Lees meer

Hoe u de kleur van uw bril op uw huidtype afstemt

De keuze van een bril wordt gewoonlijk bepaald door uw persoonlijke smaak. Met een paar simpele trucjes kan het model echter perfect op uw eigen huidtype afgestemd worden. Bij de keuze van de kleur moet u zich goed bewust zijn van uw huidtype.

Lees meer

Maakt een bril de ogen zwakker?

Er zijn vooroordelen en veronderstellingen die iedereen wel eens gehoord heeft maar waarvan niemand echt lijkt te weten of en in hoeverre ze waar zijn. De experts van Rodenstock geven opheldering!

Lees meer

Rodenstock opticien bij u in de buurt.

Overal ter wereld vindt u bij onze Rodenstock partneropticiens een grote diversiteit aan producten van Rodenstock. Ervaren opticiens helpen u met veel plezier bij het kiezen van uw perfecte brillenglas en de juiste bril. Wij adviseren u graag.

Opticien zoeken