Brillenglazen?
Van Rodenstock natuurlijk!

Maak uw bril nog bestendiger en eenvoudiger schoon te maken, en dit terwijl u uw ogen beschermt.

Scroll
Uw verlanglijst
Uw type bril
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Uiterst nauwkeurige glazen

Moderne glazen: duurzaam, splintervrij, krasbestendig en anti-reflecterend

Als het om brillenglazen gaat, zijn er grote verschillen in kwaliteit. Met brillenglazen van de merkkwaliteit Rodenstock kunt u rekenen op gegarandeerde veiligheid, bewezen betrouwbaarheid en bovenal volledige tevredenheid.
De coatings zorgen ervoor dat u lang plezier heeft van uw bril. Deze onzichtbare beschermlagen verbeteren de duurzaamheid, krasbestendigheid en ontspiegeling van de glazen. Of het nu gaat om bescherming tegen vuil en stof, de nieuwste generatie UV-bescherming of ontspannen zicht door de vermindering van kunstlicht van laptops of smartphones - vraag uw opticien naar de Solitaire® opties van Rodenstock.

Solitaire® Layr

Superieure bescherming. Laag voor laag.

De hightech afwerking Solitaire® LayR voegt de multifunctionele eigenschappen van de innovatieve LayR Technology toe aan Rodenstocks biometrische brillenglazen en biedt de drager een aanzienlijk helderder zicht - laag voor laag.

Biometrische glazen perfect aangevuld

Met de LayR-technologie worden onze biometrische brillenglazen multifunctionele brillenglazen die laag voor laag ontworpen zijn om elke uitdaging aan te gaan.

*Vergeleken met de vorige generatie
**Onderzoek uitgevoerd in augustus 2018 door een onafhankelijk instituut in opdracht van Rodenstock.

Het scherpste zicht bij elk licht

De zelfkleurende glazen van Rodenstock

Onze zelfkleurende glazen passen zich automatisch aan elke lichtsituatie aan, zodat u altijd ontspannen en niet-verblindend kunt kijken. Ze zijn binnen absoluut helder en verkleuren buiten afhankelijk van de weersomstandigheden.
De diepe verduistering en snelle verheldering zorgen voor tastbaar visueel comfort, beschermen tegen UV-straling en verminderen potentieel schadelijk blauw licht. De meekleurende glazen van Rodenstock zijn verkrijgbaar in vier kleuren en garanderen veelzijdigheid en stijl. Als bril of zonnebril: ColorMatic® biedt ontspannen en scherp zicht in elke situatie en is daarom het perfecte intelligente alledaagse brillenglas.

Ontdek ColorMatic® brillenglazen in de video
Biometrisch exacte brillenglazen

Because every eye is different

Met biometrische brillenglazen hebben we bij Rodenstock een nieuwe generatie brillenglazen gecreëerd: Dankzij innovatieve technologieën kan het centrum van scherp zicht worden bepaald voor elk individueel oog. Hierdoor profiteert u als brildrager van het scherpste zicht voor elke hoek en elke blik, ongeacht waar u kijkt.

Ontdek biometrische intelligente brillenglazen
Briladviseur-tool

Bereid uw aankoop zo goed mogelijk voor

Vind de juiste bril in slechts een paar stappen met onze adviestool. Met een paar vragen over uw gewoontes en levensstijl begeleiden we u tijdens het adviesproces naar de perfecte brillenglazen.

Begin consultatie

Gebruiksinformatie voor de opticien

Volgens de verordening medische hulpmiddelen, bieden wij u de mogelijkheid om de instructies voor het gebruik van onze brillenglazen te downloaden.

Gebruiksinformatie
Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading