Uw verlanglijst
Uw type bril
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Innovatieve producten

Because every eye is different.

Als medisch technologisch bedrijf en innovatieve fabrikant van brillenglazen, staat Rodenstock voor Duitse techniek van de hoogste kwaliteit. Met onze brillenglazen stellen wij mensen over de hele wereld in staat om op elk moment zo scherp mogelijk te zien.

B.I.G. VISION® FOR ALL

Onze filosofie in een video

B.I.G. VISION® is onze unieke filosofie: We erkennen dat elk persoon en elk oog uniek en verschillend zijn.
Daarom waren wij de eersten die het individuele oog maten en duizenden datapunten gebruikten om individuele brillenglazen te produceren. Alles wat u moet weten over B.I.G. VISION® - in onze video.

Online hulpmiddelen voor uw reis naar perfect zicht

De digitale briladviseur-tool van Rodenstock ondersteunt u bij het maken van een voorselectie voor de brillenglazen die het beste bij u passen, zodat u perfect voorbereid bent op uw bezoek aan een Rodenstock partner opticien.

Briladviseur-tool

Bereid uw aankoop zo goed mogelijk voor

Vind de juiste bril in slechts een paar stappen met onze adviestool. Met een paar vragen over uw gewoontes en levensstijl begeleiden we u tijdens het adviesproces naar de perfecte brillenglazen. De keuze voor multifocale brillenglazen hangt vaak af van veel verschillende factoren. Het is echter ook de moeite waard om uit te zoeken welke andere eigenschappen uw brillenglazen moeten hebben voor de perfecte kijkervaring.

Begin consultatie
Vind een opticien

Uw weg naar nieuwe brillenglazen

Bent u op zoek naar een Rodenstock partner opticien in uw buurt? Onze store locator helpt u verder. Naast het adres van de opticien vindt u ook telefoonnummers en emailadressen in de zoekfunctie. Voer de gewenste postcode, de plaats of alleen de naam van de opticien in om de actuele contactgegevens te verkrijgen.

Opticien zoeken
Perfect zicht - ten allen tijde

Vind uw Rodenstock brillenglazen

Met een bril van Rodenstock kiest u voor merkkwaliteit en Duitse techniek. Wat uw wensen ook zijn in het dagelijks leven, op het werk of in uw vrije tijd - hier vindt u de juiste bril die elk moment de moeite waard maakt.


Brillen van Rodenstock.
De originele.

Achter de schermen van onze brillenglasproductie.

Rodenstock Journaal

Alles wat u als brildrager moet weten.

Brillenglazen zijn onze passie. Hierbij voelen we ons al meer dan 140 jaar thuis. Via het Rodenstock Magazine willen we ons enthousiasme en onze vakkennis met u delen. Zo houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes, producten, highlights en trends op het gebied van brillenglazen en monturen.

X-tra Clean brillenglazen

Extra schoon: X-tra Clean - de nieuwe standaard als het gaat om helder zicht en schone glazen. Dankzij dit supergladde brillenglas, krijgen vuil, vocht en stof minder kans om zich te hechten. U geniet langer van uw glazen en hoeft minder tijd te spenderen aan het poetsen van uw glazen.

Lees meer

Autobril Guide

Goed zicht, veilig op weg: met helder zicht in elke situatie rijdt u namelijk simpelweg beter.

Lees meer

Alleen het allerbeste voor onze kinderen.

Kinderbrillen zijn nu normaler dan ooit tevoren.

Lees meer

Een gemakkelijke gids voor optische afwijkingen van het oog

Myopie, hypermetropie, dioptrie, presbyopie, Astigmatisme - Rodenstock expert Tom Reiter legt de belangrijkste oogheelkundige termen uit.

Lees meer

Onderhoud van uw bril

U heeft het meeste profijt van uw bril, wanneer u deze regelmatig reinigt. Wij geven u graag wat adviezen over het schoonmaken van uw bril.

Lees meer

Kunststof vs. mineraal glas: welk brillenglas is beter?

Terwijl de keuze van een montuur grotendeels afhankelijk is van de vorm van het gezicht en de persoonlijke smaak, gelden er andere criteria voor de brillenglazen.

Lees meer

Welke bril past bij mij?

Sommige brilvormen staan de een wel en de ander juist niet. Bepaal de vorm van uw gezicht en ontdek welke bril het best bij u past.

Lees meer
Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading