De Rodenstock bril
Uw verlanglijst
Uw opticien

Omdat onze passie een bril is

Wij zijn de expert voor hoogwaardige vooruitstrevende glazen. Meer dan 140 jaar ervaring stellen ons in staat meesterwerken van precisie te ontwikkelen - in functie, materiaal en ontwerp. Hoogste kwaliteitsnormen en veel aandacht voor detail worden ook weerspiegeld in onze premium brilmonturen.

Compleet assortiment brillen onder één dak - van topkwaliteit.

Brillenglazen van Rodenstock

Op maat gemaakte en perfect geslepen meesterwerken die een geheel nieuwe kijkervaring bieden.

Ontdek meer

Monturen van Rodenstock

De perfecte symbiose van tijdloos design en de hoogste technische standaarden.

Bekijk monturen

Geïndividualiseerde glazen met onze revolutionaire DNEye® oogmeting.

Met de DNEye®-scanner meten we meer dan 7.000 punten van uw oog. Op deze manier kunnen we elk individueel detail detecteren en op maat gemaakte glazen voor u maken.

Lees meer

Uw eerste stap naar het perfecte brillenglas.

Vind uw perfecte brillenglazen met de digitale glasadviestool.

Hebt u multifocale glazen of een enkelvoudige bril nodig? Of is een beeldschermbril een betere oplossing voor u?
De digitale Rodenstock glasadviestool helpt u het brillenglas te kiezen dat perfect bij uw persoonlijke kijkbehoeften en leefstijl past. Hierdoor kunt u van tevoren al belangrijke keuzes maken en bent u optimaal voorbereid op uw bezoek aan de Rodenstock opticien.

Start digitale glasadviestool

Brillen van Rodenstock. De originele.

Achter de schermen van onze brillenglasproductie.

Ontdek het juiste Rodenstock brillenglas voor elke situatie.

Of het nu een bril op sterkte of een zonnebril, klassiek of modern, een dames- of herenbril betreft, met de brillen van Rodenstock kiest u voor merkkwaliteit en Duits vakmanschap. Wat uw behoeften ook zijn in het dagelijks leven, op uw werk of in uw vrije tijd - u vindt hier het perfecte brillenglas, zodat u geen moment meer hoeft te missen.

Rodenstock Magazine

Brillenglazen zijn onze passie. Hierbij voelen we ons al meer dan 140 jaar thuis. Via het Rodenstock Magazine willen we ons enthousiasme en onze vakkennis met u delen. Zo houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes, producten, highlights en trends op het gebied van brillenglazen en monturen.

Kunststof vs. mineraal glas: welk brillenglas is beter?

Terwijl de keuze van een montuur grotendeels afhankelijk is van de vorm van het gezicht en de persoonlijke smaak, gelden er andere criteria voor de brillenglazen.

Lees meer

Welke bril past bij mij?

Sommige brilvormen staan de een wel en de ander juist niet. Bepaal de vorm van uw gezicht en ontdek welke bril het best bij u past.

Lees meer

Het Rodenstock glaspaspoort: zo weet u hoe het zit!

Een brilrecept lijkt op het eerste gezicht abracadabra. Als u echter weet wat de vele afkortingen en symbolen betekenen, is het helemaal niet zo moeilijk.

Lees meer

Brillen voor tijdens het fietsen: een van de veelzijdigste sporten

Met de ProAct®-collectie sportbrillen bieden wij aantrekkelijke monturen voor elke gezichtsvorm. Dankzij het onbreekbare materiaal hoeft u niet bang te zijn dat bij een val de bril breekt en uw huid beschadigt.

Lees meer

Hoe u de kleur van uw bril op uw huidtype afstemt

De keuze van een bril wordt gewoonlijk bepaald door uw persoonlijke smaak. Met een paar simpele trucjes kan het model echter perfect op uw eigen huidtype afgestemd worden. Bij de keuze van de kleur moet u zich goed bewust zijn van uw huidtype.

Lees meer

Maakt een bril de ogen zwakker?

Er zijn vooroordelen en veronderstellingen die iedereen wel eens gehoord heeft maar waarvan niemand echt lijkt te weten of en in hoeverre ze waar zijn. De experts van Rodenstock geven opheldering!

Lees meer

Zijn er overal goede leesbrillen verkrijgbaar?

Er zijn nu bijna overal leesbrillen te koop. Als uw gezichtsscherpte op korte afstand afneemt, kunt u bij de dichtstbijzijnde drogist of zelfs bij het benzinestation op weg naar uw werk een kant-en-klare leesbril kopen. Waarom zou u dan nog naar een opticien gaan?

Lees meer

Zijn beeldschermbrillen alleen geschikt voor de computer?

Wat veel mensen niet weten is dat beeldschermbrillen – ook wel computerbrillen genoemd – verrassend veel toepassingen hebben.

Lees meer

De Rodenstock Eyewear Show: kinderen van beroemdheden veroveren de catwalk

In het Haus der Kunst museum in München toonden de jonge sterren aan een publiek van talrijke beroemdheden en prominenten de nieuwste brillen van Rodenstock.

Lees meer

Rodenstock opticien bij u in de buurt.

Overal ter wereld vindt u bij onze Rodenstock partneropticiens een grote diversiteit aan producten van Rodenstock. Ervaren opticiens helpen u met veel plezier bij het kiezen van uw perfecte brillenglas en de juiste bril. Wij adviseren u graag.

Opticien zoeken
Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
Fax

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.