Uw verlanglijst
Uw type bril
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Opticien zoeken You can attach your wish list directly to your appointment booking
Premium kwaliteit

Omdat onze passie een bril is.

Wij zijn de expert voor hoogwaardige vooruitstrevende glazen. Meer dan 140 jaar ervaring stellen ons in staat meesterwerken van precisie te ontwikkelen - in functie, materiaal en ontwerp. Hoogste kwaliteitsnormen en veel aandacht voor detail worden ook weerspiegeld in onze premium brilmonturen.

Brillenglazen van Rodenstock

Op maat gemaakte en perfect geslepen meesterwerken die een geheel nieuwe kijkervaring bieden.

Ontdek meer
Monturen van Rodenstock

De perfecte symbiose van tijdloos design en de hoogste technische standaarden.

Bekijk monturen
Onze Online-Tools

Perfecte voorbereiding voor de aankoop van een bril.

De digitale briladviseur van Rodenstock bepaalt uw persoonlijke kijkgewoonten en brilwensen. De virtuele try-on tool van Rodenstock helpt u bij de zoektocht naar het juiste montuur. De twee online tools helpen u bij het maken van een selectie, zodat u optimaal voorbereid bent op uw bezoek aan de Rodenstock opticien. Of misschien wilt u alleen wat inspiratie opdoen…

Opticien zoeken

Rodenstock opticien bij u in de buurt.

Overal ter wereld vindt u bij onze Rodenstock partneropticiens een grote diversiteit aan producten van Rodenstock. Ervaren opticiens helpen u met veel plezier bij het kiezen van uw perfecte brillenglas en de juiste bril. Wij adviseren u graag.

Opticien zoeken
Op maat gemaakte brillenglazen

De revolutionaire DNEye® oogmeting.

Met de DNEye®-scanner meten we meer dan 7.000 punten van uw oog. Op deze manier kunnen we elk individueel detail detecteren en op maat gemaakte glazen voor u maken.

Lees meer

Brillen van Rodenstock. De originele.

Achter de schermen van onze brillenglasproductie.

Perfect zicht - altijd

Ontdek het juiste Rodenstock brillenglas.

Of het nu een bril op sterkte of een zonnebril, klassiek of modern, een dames- of herenbril betreft, met de brillen van Rodenstock kiest u voor merkkwaliteit en Duits vakmanschap. Wat uw behoeften ook zijn in het dagelijks leven, op uw werk of in uw vrije tijd - u vindt hier het perfecte brillenglas, zodat u geen moment meer hoeft te missen.

Rodenstock Journaal

Alles wat u als brildrager moet weten.

Brillenglazen zijn onze passie. Hierbij voelen we ons al meer dan 140 jaar thuis. Via het Rodenstock Magazine willen we ons enthousiasme en onze vakkennis met u delen. Zo houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes, producten, highlights en trends op het gebied van brillenglazen en monturen.

X-tra Clean brillenglazen

Extra schoon: X-tra Clean - de nieuwe standaard als het gaat om helder zicht en schone glazen. Dankzij dit supergladde brillenglas, krijgen vuil, vocht en stof minder kans om zich te hechten. U geniet langer van uw glazen en hoeft minder tijd te spenderen aan het poetsen van uw glazen.

Lees meer

Autobril Guide

Goed zicht, veilig op weg: met helder zicht in elke situatie rijdt u namelijk simpelweg beter.

Lees meer

Alleen het allerbeste voor onze kinderen.

Kinderbrillen zijn nu normaler dan ooit tevoren.

Lees meer

Een gemakkelijke gids voor optische afwijkingen van het oog

Myopie, hypermetropie, dioptrie, presbyopie, Astigmatisme - Rodenstock expert Tom Reiter legt de belangrijkste oogheelkundige termen uit.

Lees meer

Onderhoud van uw bril

U heeft het meeste profijt van uw bril, wanneer u deze regelmatig reinigt. Wij geven u graag wat adviezen over het schoonmaken van uw bril.

Lees meer

Kunststof vs. mineraal glas: welk brillenglas is beter?

Terwijl de keuze van een montuur grotendeels afhankelijk is van de vorm van het gezicht en de persoonlijke smaak, gelden er andere criteria voor de brillenglazen.

Lees meer

Welke bril past bij mij?

Sommige brilvormen staan de een wel en de ander juist niet. Bepaal de vorm van uw gezicht en ontdek welke bril het best bij u past.

Lees meer
Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading