Gewoon goed zicht: de enkelvoudige brillen van Rodenstock.

Hiermee kunt u op elke afstand weer scherp zien.

Scroll
Uw verlanglijst
Uw type bril
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Meer inzicht

Scherp zicht tot de horizon met een vertebril van Rodenstock.

Alom bekend onder de brillen: de enkelvoudige bril. Deze bril corrigeert uw oogafwijking en geeft u weer haarscherp zicht. Voor u betekent dat een beter totaalzicht, een hogere levenskwaliteit en meer veiligheid, bijvoorbeeld in het verkeer.

Rodenstock presenteert: het eerste persoonlijke enkelvoudige glas.

Hoe beter uw brillenglazen op u afgestemd zijn, hoe gemakkelijker u een natuurlijke kijkervaring realiseert. Hiervoor heeft Rodenstock een bekroonde innovatie in huis: persoonlijke enkelvoudige glazen die zowel rekening houden met uw sterktes als met de vorm van uw gezicht, uw houding en de pasvorm van uw montuur. Hierdoor onderscheiden ze zich duidelijk van traditionele brillenglazen:

Uw voordeel

Scherp zicht

Onbelemmerd zicht dankzij de hoge kwaliteit van onze brillenglazen: met individuele aanpassing van de glazen aan de pasvorm van het montuur op uw gezicht.

Conventioneel bril
Rodenstock bril
Biometrisch exacte brillenglazen

Because every eye is different

Met biometrische brillenglazen hebben we bij Rodenstock een nieuwe generatie brillenglazen gecreëerd: Dankzij innovatieve technologieën kan het centrum van scherp zicht worden bepaald voor elk individueel oog. Hierdoor profiteert u als brildrager van het scherpste zicht voor elke hoek en elke blik, ongeacht waar u kijkt.

Ontdek biometrische intelligente brillenglazen
Duurzaam, krasbestendig, anti-reflecterend

Maak uw bril multifunctioneel

Er zijn aanzienlijke verschillen in de kwaliteit van brillenglazen. Met brillenglazen van het merk Rodenstock kunt u rekenen op bewezen betrouwbaarheid en volledige tevredenheid.

Zogenaamde finishes zorgen ervoor dat u lang plezier heeft van uw bril. Zo'n onzichtbare beschermlaag verbetert de duurzaamheid, krasbestendigheid en ontspiegeling van de glazen. Maak uw bril "multifunctioneel" en kies uit de bewezen briloplossingen van Rodenstock bij uw opticien.

Alle extra's
Zeg maar dag tegen vermoeidheid

Comfort voor de ogen met extra ondersteuning tijdens het lezen.

Lezen kan boeiend, ontspannend of leuk zijn. Voor uw ogen is het echter vooral één ding: een uitdaging. Door een eenvoudige ondersteuning in de onderste zone van het brillenglas kunnen uw ogen zich gemakkelijker aanpassen aan verschillende zichtafstanden. Het gezichtsveld van uw multifocale Rodenstock glazen met leesondersteuning is volledig aangepast aan uw persoonlijke levensstijl en uw kijkgewoonten. Hierdoor hoeven uw ogen zich bij het lezen in een boek of van een scherm, minder in te spannen en vallen details eerder op. Dit is zowel handig op uw werk als in uw vrije tijd.

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading