Hoogwaardige multifocale glazen van Rodenstock.

Multifocale glazen op maat:
uw persoonlijk meesterwerk van Rodenstock.

Scroll
Uw verlanglijst
Uw type bril
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Voortdurend scherp zicht

De multifocale glazen van Rodenstock bieden optimaal zicht dichtbij, op de middellange afstand en in de verte.

Zoals de naam al aangeeft, kenmerkt een multifocaal glas zich door een geleidelijk toenemende sterkte en scherp zicht op elke afstand zonder hinderlijke overgangen. Dat komt omdat multifocale glazen tegelijk voor bijziendheid en verziendheid corrigeren. Omdat het glas geen zichtbare rand heeft en de verandering in sterkte aan de buitenkant niet zichtbaar is, bieden multifocale glazen ook op esthetisch vlak voordelen.

Presbyopie

Wanneer hebben multifocale glazen zin?

Onze ogen veranderen bij het ouder worden. Dit betekent dat de ooglens op middelbare leeftijd niet meer zo elastisch is als voorheen. Het wordt voor de ogen steeds moeilijker om te schakelen tussen dichtbij en in de verte zien. Hierdoor hebben ze ondersteuning nodig. Multifocale glazen zijn in dit geval de ideale oplossing. Met multifocale glazen hoeft u namelijk niet steeds een andere bril op te zetten. Dit voorkomt een hoop ergernis en ongemak.

Het beste zicht van Rodenstock ooit - met multifocale glazen.

Uw voordeel

Breed gezichtsveld

Groot en perfect afgestemd breed gezichtsveld – Leidt u een actief leven en bent u veel buiten? Of zit u vaak achter uw laptop en houdt u van lezen? Het gezichtsveld van uw multifocale Rodenstock glazen is volledig aangepast aan uw persoonlijke levensstijl en uw kijkgewoonten.

Randen
De kwaliteit van het brillenglas bepaalt hoe groot de vertekening aan de randen is. Hoe hoger de kwaliteit, hoe kleiner de randvertekening.

Normaal multifocale glazen
Rodenstock multifocale glazen
Normaal multifocale glazen
Rodenstock multifocale glazen
Uw voordeel

Geen schommeleffecten

Geen schommeleffecten – Bij de multifocale glazen van Rodenstock worden lijnen en lagen aan de randen niet meer vertekend of wazig.

Biometrisch exacte brillenglazen

Because every eye is different

Met biometrische brillenglazen hebben we bij Rodenstock een nieuwe generatie brillenglazen gecreëerd: Dankzij innovatieve technologieën kan het centrum van scherp zicht worden bepaald voor elk individueel oog. Hierdoor profiteert u als brildrager van het scherpste zicht voor elke hoek en elke blik, ongeacht waar u kijkt.

Ontdek biometrische intelligente brillenglazen
Duurzaam, krasbestendig, anti-reflecterend

Maak uw bril multifunctioneel

Er zijn aanzienlijke verschillen in de kwaliteit van brillenglazen. Met brillenglazen van het merk Rodenstock kunt u rekenen op bewezen betrouwbaarheid en volledige tevredenheid.

Zogenaamde finishes zorgen ervoor dat u lang plezier heeft van uw bril. Zo'n onzichtbare beschermlaag verbetert de duurzaamheid, krasbestendigheid en ontspiegeling van de glazen. Maak uw bril "multifunctioneel" en kies uit de bewezen briloplossingen van Rodenstock bij uw opticien.

Alle extra's
Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading