B.I.G. NORM®

Brillenglazen gebaseerd op een benaderend biometrisch oogmodel, powered by de unieke AI-technologie van Rodenstock

Scroll
Uw verlanglijst
Uw type bril
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien

B.I.G. VISION® FOR ALL met de nieuwe AI-technologie van Rodenstock

Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie, bereikt Rodenstock een nieuw niveau van biometrische precisie in de berekening van glazen. Deze nieuwe norm zal brildragers helpen om scherper zicht te krijgen, zelfs wanneer exacte DNEye® Scanner metingen niet beschikbaar zijn.

Met behulp van statistische analyses zijn we in staat om nieuwe, meer precieze glasberekeningen te maken voor alle belangrijkste biometrische parameters in het oog. Met deze nieuwe normen voor glasberekeningen ontsluiten wij het potentieel van een van de grootste biometrische datasets in de branche - bestaande uit 500.000 individuele biometrische oogscans.
Deze nieuwe normen voor glasberekening stellen ons in staat om een op AI-gebaseerd biometrisch model van het oog te creëren met alleen de vier standaard refractiewaarden die door opticiens als input worden aangeleverd.

Met onze AI-technologie zijn wij bij Rodenstock eindelijk in staat om de Biometrisch Intelligente Glazen beschikbaar te maken voor alle multifocale brillendragers. We noemen deze nieuwe glazen: B.I.G. NORM®.

De standaard voor multifocale brillenglazen naar een hoger niveau tillen

Terwijl de nauwkeurigheid en voordelen van B.I.G. EXACT® brillenglazen - brillenglazen die geproduceerd worden op basis van exacte metingen van de DNEye® Scanner - nog steeds ongeëvenaard zijn, stellen onze nieuwe B.I.G. NORM® brillenglazen ons in staat om onze ambitie voor multifocale brillenglazen waar te maken. Ze stellen ons in staat een biometrische revolutie te ontketenen die B.I.G. VISION® eindelijk voor iedereen beschikbaar zal maken.
Wij bieden B.I.G. VISION® FOR ALL

De oude norm

Toen we met ons biometrisch onderzoek begonnen, werden we geconfronteerd met een vraagstuk - een oude norm die wordt gebruikt bij de productie van multifocale brillenglazen. Een oude norm waarbij de enige input die de meeste fabrikanten van multifocale brillenglazen gebruiken om de brillenglazen aan te passen aan de ogen van de gebruiker, een standaardberekening is op basis van alleen de vier voorschriftwaarden van de standaard oogtest.
Biometrische nauwkeurigheid beschrijft de mate waarin de biometrische parameters van het oog accuraat worden bepaald en geïmplementeerd in het glasberekeningsproces.

Ervaringen van dragers van B.I.G. NORM® glazen

Om meer te weten te komen over de voordelen van onze nieuwe multifocaalglazen gebaseerd op AI, hebben we een draagproef gedaan. De verschillen waren duidelijk:
• 97% ervaarde minder perifere aberratie*
• 94% ervaarde een bredere progressiezone in het glas*
• 91% had minder last van schommeleffecten*
• 97% ervaarde minder aberratie bij veraf*

* Resultaten van een externe draagproef uitgevoerd door de University of Applied Sciences in Munchen.

Nora was een van de deelnemers die de voordelen ondervond van glazen die werden gemaakt aan de hand van een benaderend biometrisch model van haar ogen.

Nora's ervaring

B.I.G. EXACT®

Wilt u meer weten over biometrisch exacte brillenglazen? Ontdek B.I.G. EXACT® - brillenglazen gebaseerd op een exact biometrisch oogmodel, aangedreven door de unieke DNEye-technologie van Rodenstock!

Ontdek B.I.G. EXACT®

B.I.G. NORM® details

Om nog dieper in de technologie achter B.I.G. NORM® te duiken, lees hoe Rodenstock de nieuwe norm in glasberekening heeft ontwikkeld.

Ai en de nieuwe norm voor glasberekening

B.I.G. NORM® Brochure

Wilt u meer weten over B.I.G. NORM® brillenglazen van Rodenstock en de voordelen voor Beter zicht?

DownloadRodenstock_AI_brochure_A4_NL_all_Digitaal.pdf (5 MB)

Tijd voor biometrische precisie

icons/big/qualitaetsgarantie_veredelung

Opticien zoeken

Waar zijn de Biometric Intelligent Glasses verkrijgbaar?

Wilt u ervaren hoe Biometrisch Intelligente Glazen u kunnen helpen uw gezichtsvermogen te verbeteren? Dat begint bij uw dichtstbijzijnde B.I.G. opticien.

icons/big/zufriedenheitsgarantie

Voor opticiens

Contact en meer informatie

Wilt u weten hoe u deel kunt uitmaken van B.I.G. VISION® en wenst u meer informatie? Vul dan ons contactformulier in en het Rodenstock team zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Nora's ervaring met B.I.G. NORM™ brillenglazen

"Wat me meteen opviel toen ik mijn nieuwe bril droeg, was hoe snel ik eraan gewend was. En toen ik ze droeg tijdens het wandelen, merkte ik hoe helder mijn zicht was. Dit hielp me echt om me goed te oriënteren en te focussen. Als ik 's ochtends door het verkeer beweeg, merk ik het verschil echt goed."

Met haar nieuwe multifocale brillenglazen gebaseerd op AI, ontdekte Nora dat deze glazen haar blik in elke hoek en door alle delen van het glas konden ondersteunen. Dat is het verschil dat de Biometrisch Intelligente Glazen maken. Op weg naar haar werk gebruikt ze voortdurend haar zicht om zich in de omgeving te oriënteren, en haar hersenen pikken voortdurend de dingen op die haar focus vereisen. Tijdens dit proces schakelt ze voortdurend tussen haar perifere zicht en haar focus. Dit is een dynamisch proces dat multifocale brillenglazen moeten ondersteunen om scherp zicht te garanderen, en het illustreert een van de grote voordelen van kunstmatige intelligentie.

Video

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading