Bedrijfsstructuur

De directie van Rodenstock en sleutelfiguren.

Scroll
Uw verlanglijst
Uw type bril
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Opticien zoeken You can attach your wish list directly to your appointment booking

De Rodenstock Company

De kern van Rodenstocks bedrijfsstrategie is de gepatenteerde DNEye® Pro technologie, waarmee Rodenstock het eerste bedrijf is dat de individuele vorm en grootte van elk oog meet en op basis van duizenden datapunten geïndividualiseerde brillenglazen produceert, de zogenaamde Biometric Intelligent Glasses (B.I.G. VISION®).

In aanvulling op deze competentie staat Rodenstock ook voor Duitse techniek met de hoogste kwaliteit op het gebied van brilmonturen.

Onze bedrijfsstructuur

In 2002 zette Rodenstock de koers uit naar een voor de kapitaalmarkt geschikte bedrijfsstructuur door zich om te vormen tot een GmbH (vennootschap met beperkte aansprakelijkheid). In juni 2003 werd Permira Beteiligungsberatung GmbH de eerste niet-familiale financiële investeerder. In 2007 nam de Europese investeringsmaatschappij Bridgepoint de aandelen van de Permira-fondsen over. In 2015 voegde Compass Partners zich als extra investeerder bij Rodenstock.
Apax Funds verwierf hun aandelen in maart 2021. Apax Funds zal het management van Rodenstock ondersteunen bij het versnellen van de groei van het bedrijf en het stimuleren van innovatie, digitalisering en effectieve marketing van zijn producten.

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading