Rodenstock

Onze missie: mensen over de hele wereld voorzien van biometrische brillenglazen.

Scroll
Uw verlanglijst
Uw type bril
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien

Wij zijn de zicht-experts

De Rodenstock Groep is een wereldwijde innovatieleider op het gebied van ooggezondheid en een belangrijke producent van brillenglazen.

Het succesverhaal van Rodenstock wordt gekenmerkt door baanbrekende ontwikkelingen en toonaangevende brillenglastechnologieën. De focus van onze activiteiten ligt op innovaties die het scherpste zicht vanuit elke hoek en in elke richting mogelijk maken. Om dit te bereiken bepaalt Rodenstock de biometrie van het hele oog voor de berekening van het brillenglas. Alle relevante biometrische gegevens vloeien direct in het productieproces van het brillenglas - dit is uniek in de industrie.

Met innovatieve kracht de toekomst in

Onze filosofie heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn en is de motor voor verdere innovaties.
Klik hieronder door de innovatiegeschiedenis van Rodenstock.

Merkbril van Rodenstock

De Rodenstock kwaliteitsbelofte

Rodenstock is al meer dan 145 jaar een innovatieleider op het gebied van ophtalmologische optiek. Onze producten zijn het resultaat van vele jaren van onderzoek, het hoogste niveau van vakmanschap, nauwkeurig slijpen en intelligente technologie.
Vandaag de dag is Rodenstock een pionier op het gebied van technologische vooruitgang door de introductie van biometrische brillenglazen.

Duitse techniek

Meesterwerken van Duitse techniek

Al onze producten zijn ontworpen en ontwikkeld in Duitsland. De perfectie van onze producten is de essentie van Duitse kwaliteit en techniek. En het resultaat is iets om trots op te zijn: Rodenstock heeft momenteel wereldwijd meer dan 530 patenten en meer dan 200 lopende patentaanvragen voor innovaties in brillenglazen, monturen en instrumenten.

Ons "R"

Ons handelsmerk

Ons handelsmerk, de Rodenstock R, staat symbool voor innovatie en precisie. Als u Rodenstock brillenglazen heeft gekozen, vindt u de Rodenstock R op het rechter glas*.

*Beschikbaar bij alle Rodenstock opticiens en alleen op merkproducten. Op geselecteerde producten is om technische redenen de gemakkelijk herkenbare Rodenstock R weggelaten. Deze glazen hebben een microgravure in het glas die moeilijk te zien is met het blote oog. Als u twijfelt aan de echtheid van uw glazen, kunt u deze altijd laten controleren door een vertrouwde Rodenstock partner opticien.

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading