Rodenstock Retro Classic

Tijdloze uitstraling komt samen met de allernieuwste technologie.

Scroll
Uw verlanglijst
Uw type bril
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Opticien zoeken You can attach your wish list directly to your appointment booking

De bril voor de eeuwigheid.

Tijdloze uitstraling en de modernste technologie van de Retro Classic-reeks vertegenwoordigen de excellente competentie van Rodenstock in montuur-ontwerp. Kostbaar, ultralicht titanium en handgemaakt acetaat in combinatie met druppelvormige oorstukken benadrukken de eersteklas mix van materialen en de typisch elegante Rodenstock-designelementen uit de jaren 19‘20.

Het origineel

Het emotionele potentieel van de mode ligt in de afgelopen decennia. Het eerste Retro Classic-model R4792 is dus ook het stijlmodel voor een collectie die in de loop van de tijd voortdurend evolueert.

De nieuwe editie

Rodenstock vormt een aanvulling op het puristische ontwerp met gedetailleerde details en gebruikt het karakteristieke non-oorstuk als een constant ontwerpelement.

Randloos

De randloze modellen zijn ook een absolute Rodenstock-klassieker. Het populaire montuur met de vorm van het vlinderglas is gemaakt van hoogwaardig en extreem licht titanium en is verkrijgbaar in vier kleuren.

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading