ProAct®-
sportbrillen

Scroll
De Rodenstock bril
Uw verlanglijst
Uw opticien

De perfecte bril voor elke sport.

Of u nu in de regen hardloopt, door het bos fietst, in de zon golft of in de bergen wandelt, sportbrillen beschermen uw ogen niet alleen tegen zonnestralen maar ook tegen andere dingen die in uw ogen kunnen komen. Om deze bescherming te kunnen bieden, zijn de sportbrillen van Rodenstock de optimale combinatie van montuur en brillenglazen en zijn ze zelfs geschikt voor hogere sterktes. U hebt altijd het overzicht en scherp zicht, zodat de veiligheid, de prestaties en het plezier nog groter zijn.

Monturen voor maximale prestaties: de ProAct®-sportbrillen.

De Pro Act®-sportbrillen zijn een totaaloplossing van brillenglazen en montuur uit één hand. Hiermee kunt u gegarandeerd topprestaties leveren. De Pro Act® Extra Curved-monturen zijn ideaal voor een sterkte van +4 tot -5 dioptrie; de Pro Act® Basic Curved-monturen zijn perfect voor een sterkte van maximaal +8 en -8 dioptrie. Een lastige clip-in is dus niet meer nodig. Alle Pro Act®-monturen hebben de volgende eigenschappen:

• Uiterst licht en flexibel montuur dankzij het gebruikte hoogwaardige polyamide RXP®

• Sportief en dynamisch design met uitstekende ventilatie en bescherming

• Slipvaste en verstelbare oortips, bij de limited edition ook verkrijgbaar in rood

• Perfecte pasvorm op de neus door comfortabele en slipvaste polyamide neuspads

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
Fax

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.