0
    U bevindt zich hier: Over Rodenstock  
 
Notitieblad verzenden
 
 
 

Los de som op.*

26

+

=

zesentwintig

 

Andere som,
Klik hier .

 
 

* Verplicht veld

 
 
nav-Id: 1618950 - doc-Id: 1617618
vlaams /français Het bedrijf Rodenstock.Net
FAVORIETEN (0)
FAVORIETEN (0)
Uw momenteel opgeslagen favorieten
 
 

Geen favorieten

 
Zoeken
Zoeken
 
 
 
 
 
 

Het ideaal van Rodenstock

Waarden die het dagelijks handelen bij Rodenstock bepalen.

Josef Rodenstock was zijn tijd ver vooruit toen hij in 1877 opmerkte: “Een oogafwijking is geen ziekte, maar kan heel eenvoudig verholpen worden als men het systeem van het zien in zijn totaliteit begrijpt.” Wij bewaren dit erfgoed tot op de dag van vandaag en laten het in alle producten en innovaties van Rodenstock voortleven.

De basis hiervoor vormen onze bedrijfswaarden. Deze waarden zorgen intern en naar onze klanten toe voor vriendelijkheid, motivatie, achting en prestaties. Daardoor drukken ze nadrukkelijk een stempel op onze bedrijfscultuur en het succes van Rodenstock.

Onze bedrijfswaarden

Bedrijfswaarden geven richting aan het handelen van de werknemers en scheppen vertrouwen. Als iedere werknemer volgens dezelfde waarden handelt en deze bewust naleeft, wordt de teamspirit versterkt en neemt de bereidheid toe om verantwoordelijkheid voor de zaken te nemen en de geboden handelingsruimte te benutten. Sterker nog, onze waarden zijn diep geworteld in onze lange traditie en geven aan waarvoor Rodenstock en zijn werknemers staan. Ze vormen onze identiteit en persoonlijkheid, die bepalen hoe wij onze doelstellingen bereiken, onze samenwerking vormgeven en klanten bejegenen.

Plezier

Wij doen ons werk met plezier en uit overtuiging en we stralen dit ook uit. Daarbij voeren wij onze taken met elan en enthousiasme uit.

Verantwoordelijkheid

Wij nemen ‘als ondernemer’ verantwoordelijkheid voor ons doen en laten en benutten onze handelings- en beslissingsruimte. Daarbij slaan wij altijd nieuwe wegen in en leren we van feedback en fouten.

Authenticiteit

Wij zeggen wat we doen en wij doen wat we zeggen. Zo stellen we ons jegens het bedrijf, de werknemers, de klanten en de zakenpartners open, waardig en vriendelijk op.

Prestaties

Wij proberen voor het bedrijf zo goed mogelijk te presteren. Daarbij zijn we 100% gemotiveerd en zijn we niet tevreden met middelmaat.

Succes

We maken onze klanten - zowel intern als extern - door ons handelen enthousiast. We streven ernaar in ons werk voortdurend succesvol te zijn en onze doelstellingen met het team te behalen. Daarbij genieten we van het succes van onze werkzaamheden en halen daar nieuwe kracht en energie uit.

Onze bedrijfscultuur

Onze bedrijfs- en bestuurscultuur zien wij als een belangrijk concurrentievoordeel. Rodenstock en zijn werknemers dragen actief bij aan de bedrijfscultuur door de bedrijfswaarden bewust na te leven. Hieruit komen de volgende vijf pijlers voort waarop onze bedrijfscultuur is gebaseerd en waarvoor elke afzonderlijke werknemer van Rodenstock staat:

Met ondernemingszin handelen

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor ons doen en laten door zelf initiatief te nemen, onze handelingsruimte te benutten en beslissingen te nemen.

Teamspirit

Wij handelen als één team, luisteren naar elkaar en ondersteunen elkaar als echte teamleden en naar onze mogelijkheden.

Strategie en toepassing

Wij ontwikkelen weldoordachte strategieën en passen deze consequent toe.

Focus op de klant en de consument

Wij leveren diensten aan onze klanten. Dat houdt in dat we ze met achting behandelen, naar hen luisteren en hun behoeften herkennen.

Hoogwaardige producten en diensten

Wij staan voor topkwaliteit. Dat betekent dat wij onze klanten in alle fasen van de samenwerking perfect bedienen en daarbij aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.