0
    U bevindt zich hier: Kwaliteitsgarantie  
 
Notitieblad verzenden
 
 
 

Los de som op.*

3

+

=

negentien

 

Andere som,
Klik hier .

 
 

* Verplicht veld

 
 
nav-Id: 1619054 - doc-Id: 1617981
vlaams /français Het bedrijf Rodenstock.Net
FAVORIETEN (0)
FAVORIETEN (0)
Uw momenteel opgeslagen favorieten
 
 

Geen favorieten

 
Zoeken
Zoeken
 
 
 
 
 
 

Rodenstock-kwaliteit ontstaat door ervaring en innovatie

Kom meer te weten over onze kwaliteitsborging en lees de bewogen geschiedenis van Rodenstock met al onze innovaties.

Kwaliteit voor ogen: onze kwaliteitsborging

Wij staan al meer dan 140 jaar voor brillen van de hoogste kwaliteit. Om aan de hoogste eisen te voldoen, hebben wij strikte processen voor kwaliteitsborging ontwikkeld. Deze garanderen dat alleen perfecte brillenglazen en monturen ons bedrijf verlaten.

Voorwaarde voor glazen en monturen van de hoogste kwaliteit zijn strenge criteria die in uitgebreide richtlijnen zijn vastgelegd. Tot deze criteria behoren bepaalde technische, optische en haptische eigenschappen, zoals een gelijkmatige scharnierwerking en 100% zuivere glazen. Al deze eigenschappen vindt u vervolgens terug in een bril met buitengewoon draagcomfort, een gering gewicht en een lange levensduur.

Al in de ontwikkelfase worden onze producten aan uitgebreide testen onderworpen. De eerste modellen worden in al hun facetten op de vereiste kwaliteit getest. Bovendien wordt met speciale machines en voorzieningen de werking van alle afzonderlijke onderdelen getest, zoals de stabiliteit van de scharnieren na duizendmaal open- en dichtklappen van de poten. Na de verkoopstart van een nieuw product begint de monitoring. Elke reclamatie wordt geregistreerd, waarna er onmiddellijk verbeteringsmaatregelen worden genomen.

Van de ontwikkeling tot aan de uiteindelijke bril kunt u erop vertrouwen dat u de hoogwaardige kwaliteit krijgt die u van Rodenstock verwacht.