0
    U bevindt zich hier: House of Better Vision  
 
Notitieblad verzenden
 
 
 

Los de som op.*

13

+

=

vierentwintig

 

Andere som,
Klik hier .

 
 

* Verplicht veld

 
 
nav-Id: 1619168 - doc-Id: 1738017
vlaams /français Het bedrijf Rodenstock.Net
FAVORIETEN (0)
FAVORIETEN (0)
Uw momenteel opgeslagen favorieten
 
 

Geen favorieten

 
Zoeken
Zoeken
 
 
 
 
 
 

Wat is een intelligente zonnebril?

Een modieuze zonnebril is intelligent als deze niet alleen aan de persoonlijke behoeften van een veeleisende brildrager tegemoetkomt, maar zich ook aan alle lichtomstandigheden aanpast.

 
   

Binnen/
bewolkt

Buiten/
zonnig

ColorMatic IQ® Sun 2

Dankzij onze nieuwe meekleurende ColorMatic IQ® Sun 2 - zonneglazen heeft u vanaf nu eigenlijk nog maar één zonnebril nodig voor alle lichtomstandigheden. Deze glazen beschermen uw ogen bij fel zonlicht door een donkere tint en bieden 100% bescherming tegen UV-A en UV-B straling. Als u bijvoorbeeld na een bezoek aan het strand een café binnenstapt, kleuren de brillenglazen tot wel 55% terug. Op die manier hebt u ook in de schaduw een helder en contrastrijk zicht.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Fashion
Brown

Fashion
Green

Fashion
Grey

Contrast
Brown

Contrast
Green

Contrast
Orange

 
 

Intelligente, trendsettende bescherming tegen de zon

Intelligent en aantrekkelijk tegelijk: onze nieuwste generatie meekleurende zonnebrilglazen bieden uw ogen 100% UV-400 bescherming tegen schadelijke UVA en UVB-straling. Deze glazen passen zich optimaal aan alle lichtomstandigheden aan. Daarnaast zijn zij duurzaam en robuust en daarmee niet alleen een modeaccessoire, maar ook een ideale begeleider bij alle sport- en outdooractiviteiten. En vanzelfsprekend zijn alle zonnebrilglazen ook in uw sterkte leverbaar.

Solitaire® Protect Sun 2: de perfecte bescherming voor ogen en bril.Zonnebrillen met de premium-coating Solitaire® Protect Sun 2 beschermen 100% tegen UVA en UVB-straling. Dat doen ze niet alleen bij frontaal invallend zonlicht, maar ook bij zonlicht dat van de zijkanten invalt. Ook uw zonnebril is voorzien van deze coating. Krassen behoren tot het verleden, vuil is vrijwel kansloos en zonnebrandcrème en waterdruppels rollen gewoon van het glas af. Zo kunt u ongestoord genieten van de zomer.

Verdere voordelen van een Rodenstock premium-coating.

De premium-coating Solitaire® Protect Sun 2 kan nog veel meer! Zo biedt deze maximale bescherming tegen verblinding en wordt u beschermd tegen hinderlijke reflecties. Bovendien vraagt deze coating nauwelijks onderhoud, is deze robuust en weerbestendig.

UV-bescherming

Weerbestendig

Krasvast

Superontspiegeld

Antistatisch

Vuilafstotend

Waterafstotend

ColorMatic IQ® Sun 2: meekleurende zonnebrilglazen.

Goed nieuws voor uw ogen: vanaf nu heeft u nog slechts één zonnebril nodig voor alle lichtomstandigheden. Dankzij de nieuwe, meekleurende ColorMatic IQ® Sun 2 zonnebrilglazen van Rodenstock. Deze beschermen uw ogen bij sterk zonlicht middels een donkere tint. In de schaduw daarentegen worden de glazen lichter en zorgen ze met een percentage van 40 tot 55% voor een helder en contrastrijk zicht. De intelligente ColorMatic IQ® Sun 2 brillenglazen zijn verkrijgbaar in zes trendy kleuren. Bent u modebewust, combineer dan uw meekleurende zonnebril met de stijlvolle Silver Moon spiegelcoating.

De fashion en contrastkleuren – voor zowel modebewuste als sportieve mensen.

Fashion Brown

Fashion Green

Fashion Grey

Contrast Brown

Contrast Green

Contrast Orange

EyeLT®: optimaal zien.

Iedere Rodenstock zonnebril is in uw persoonlijke sterkte verkrijgbaar. En dankzij de gepatenteerde Rodenstock Eye Lens technologie kunt u voor de volle 100% genieten van uw zichtvermogen. Want als enige brillenfabrikant zijn wij in staat om middels deze precisietechnologie de individuele afbeeldingsfouten van uw oog in alle kijkrichtingen en afhankelijk van de pupildiameter te berekenen.