Herenzonnebrillen

Scroll
Uw verlanglijst
Uw type bril
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Opticien zoeken You can attach your wish list directly to your appointment booking

Loading

Altijd cool en casual: zonnebrillen voor heren.

Als een man een zonnebril koopt, is het belangrijk dat de bril er cool en casual uitziet. Of u nu voor een klassiek model, een stijlvolle pilotenbril of een retrolook gaat, de herenzonnebrillen van Rodenstock geven u niet alleen een cool voorkomen maar beschermen uw ogen ook tegen schadelijke UV-straling en imponeren door hun uitmuntende kwaliteit. Het merendeel van onze herenzonnebrillen is gemaakt van roestvrij staal of titanium. Ze combineren een sportieve look, een licht karakter en stoere verhalen en avonturen, zoals bij het Kantsch model, en voldoen aan de hoogste technische eisen.

Extra's voor de finishing touch.

De herenzonnebrillen van Rodenstock zijn vanzelfsprekend ook verkrijgbaar met bijzondere extra's. Verschillende glaskleuren – van groen en grijs tot bruin – bieden elke man de juiste oplossing. Spiegelende glazen in drie trendy metallic kleuren zijn bijzonder casual en accentueren uw persoonlijke stijl. Verder zijn er meekleurende en polariserende glazen verkrijgbaar. De SunContrast-glazen bieden niet alleen bescherming tegen UV-straling maar hebben ook een contrastverhogend effect bij diffuus licht.

Voor mannen met specifieke behoeften.

Soms moet een zonnebril veel meer kunnen dan enkel en alleen bescherming tegen de zon bieden. Mannen willen vaak een speciale oplossing, met name voor het sporten, autorijden of gewoon voor meer alledaags comfort. Met de zonnebrillen van Rodenstock wordt u op uw wenken bediend.

• Sportzonnebrillen voor heren
• Autozonnebrillen voor heren
• Multifocaalzonnebrillen voor heren
• Medische oplossingen

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading