Monturen voor heren

Scroll
Uw verlanglijst
Uw type bril
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Opticien zoeken You can attach your wish list directly to your appointment booking

Loading

Beter zien: met een bril van Rodenstock.

Of u nu op zoek bent naar een zonnebril of brillenglazen op sterkte, uw bril moet net zo uniek zijn als uw ogen. En dat is precies wat u bij Rodenstock krijgt. Want zowel het montuur als de brillenglazen worden speciaal afgestemd op u en uw behoeften. De correctiemonturen van Rodenstock zijn de perfecte symbiose van technologie en esthetica. Ze combineren een tijdloos design met de hoogste technische standaarden en creëren daarmee het ultieme draagcomfort. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals titanium en roestvrij staal, die met behulp van de modernste technologieën tot duurzame meesterwerken getransformeerd worden. Alles bij elkaar hebben we meer dan 130 geregistreerde patenten. Een van onze innovaties is bijvoorbeeld het T-Lite-montuur, dat met zijn gewicht van slechts 4,7 gram een van de lichtste brillen ter wereld is.

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading