Een modestatement

Dameszonnebrillen van Rodenstock

Scroll
De Rodenstock bril
Uw verlanglijst
Uw opticien

Dameszonnebrillen van Rodenstock

Dameszonnebrillen van Rodenstock

1 2 3

Het modeaccessoire: dameszonnebrillen van Rodenstock.

Dameszonnebrillen zijn optimale bescherming tegen de zon en een stijlvol modeaccessoire in één. Ze accentueren de look, zetten modieuze accenten en zorgen altijd voor een stralend uiterlijk. De dameszonnebrillen van Rodenstock bieden tevens 100% bescherming tegen UV-straling en de beste kwaliteit. Met of zonder sterkte. De meeste damesmodellen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof zoals RXP® of acetaat en zijn vanwege hun moderne vormen en kleuren bijzonder aantrekkelijk.

Tijdloos en elegant met bijzondere extra's.

Ontwerp uw eigen zonnebril, kies trendy kleuren of ga voor kleurverloop. Andere opties zijn spiegelende, polariserende of meekleurende glazen. Door al deze mogelijkheden laten de zonnebrillen van Rodenstock niets te wensen over en tonen ze u van uw beste kant.

Speciale zonnebrillen voor vrouwen die weten wat ze willen.

Niet alleen het modeaspect is belangrijk. Veel vrouwen willen namelijk een zonnebril voor bepaalde situaties, zoals sporten, autorijden of therapeutische doeleinden. Of gewoon voor meer alledaags comfort. Rodenstock heeft voor al deze behoeften de juiste oplossing:

• Sportzonnebrillen voor dames
• Autozonnebrillen voor dames
• Multifocaalzonnebrillen voor dames
• Medische oplossingen