0
    U bevindt zich hier: Brillenglazen  
 
Notitieblad verzenden
 
 
 

Los de som op.*

24

+

=

zesentwintig

 

Andere som,
Klik hier .

 
 

* Verplicht veld

 
 
nav-Id: 1619098 - doc-Id: 1617493
vlaams /français Het bedrijf Rodenstock.Net
FAVORIETEN (0)
FAVORIETEN (0)
Uw momenteel opgeslagen favorieten
 
 

Geen favorieten

 
Zoeken
Zoeken
 
 
 
 
 
 

Helder en licht breukvast: onze hoogwaardige kunststofglazen

Kunststof wordt tegenwoordig voor bijna alle brillenglazen gebruikt. Dankzij de uitstekende eigenschappen is kunststof ook geschikt voor sport- en kinderbrillen.

Een brillenglas is een waar meesterwerk. Het bestaat uit materiaal dat perfect moet zijn: helder, zuiver, helder en homogeen van structuur. En uit materiaal dat bij de fabricage en bewerking uiterste precisie vereist. Ook zonder kleur moet het bescherming tegen UV-straling bieden en makkelijk schoongemaakt kunnen worden.

Licht en dun: onze kunststofglazen

Kunststofglazen zijn licht van gewicht en hebben daardoor een hoog draagcomfort. Speciale coatings zoals Rodenstock Solitaire® Protect Plus 2 voorkomen reflecties en beschermen de glazen tegen krassen.

Robuust en duurzaam: onze mineraalglazen

Sommige brildragers hebben nog steeds de voorkeur voor mineraalglazen. Hoe breekbaar het glas ook lijkt, toch is het verbazingwekkend stabiel en vuil- en waterafstotend. In vergelijking met kunststofglazen moet het minder vaak schoongemaakt worden en is het beter bestand tegen krassen. Het iets hogere gewicht nemen veel brildragers graag op de koop toe.