0
    U bevindt zich hier: Brillenglazen  
 
Notitieblad verzenden
 
 
 

Los de som op.*

29

+

=

negenentwintig

 

Andere som,
Klik hier .

 
 

* Verplicht veld

 
 
nav-Id: 1619154 - doc-Id: 1617540
vlaams /français Het bedrijf Rodenstock.Net
FAVORIETEN (0)
FAVORIETEN (0)
Uw momenteel opgeslagen favorieten
 
 

Geen favorieten

 
Zoeken
Zoeken
 
 
 
 
 
 

I AM FREE. Het beste Rodenstock multifocaalglas ooit.

Impression FreeSign® 3


Multifocale bril

 
 

Impression FreeSign® 3 in één oogopslag:

  • Het beste zicht van begin af aan: spontane gewenning
  • Maximale beeldstabiliteit en minimale vertekening
  • Ook bij traplopen comfortabel zicht
  • 100% natuurlijk zien zonder schommeleffect
  • In vier varianten verkrijgbaar
 
 
 
 
Neem notitieblad meteen
mee naar uw opticien!

Impression FreeSign® 3 multifocaalglas

Zo persoonlijk als uw levensstijl.

Beleef een ongeëvenaarde vrije en unieke kijkervaring. Met ons nieuwe Impression FreeSign® 3 multifocaalglas, dat perfect op uw levensstijl is afgestemd. Leidt u een actief leven, bent u veel onderweg en sport u veel? Of reist u veel en zit u vaak achter uw laptop te werken? Wij bieden u een multifocaalglas op maat. Ervaar een totaal nieuw levensgevoel. U bent relaxter, presteert meer en hebt meer energie.

Vier varianten voor persoonlijk kijkcomfort

Of u nu voor maatwerk of een van onze glastypen kiest, u krijgt een brillenglas dat perfect is afgestemd op zowel uw ogen als uw levensstijl. Met Impression FreeSign® 3 beleeft u het gevoel van vrijheid.

Active

Bent u iemand die graag wandelt of fietst? Dan is Impression FreeSign® 3 Active met uiterst hoge beeldstabiliteit op middellange afstand en in de verte een uitstekende keuze.

Allround

Bent u een echte allrounder die hoge eisen aan zijn gezichtsvermogen stelt, of dat nu bij het koken, autorijden of lezen is? Dan is Impression FreeSign® 3 Allround met maximaal kijkcomfort voor alle gezichtsvelden van dichtbij tot veraf de juiste keuze.

Expert

Voor iedereen die op alle afstanden perfect zicht zonder hinderlijke overgangen wil hebben en veel waarde hecht aan scherp zicht op de middellange afstand. Ideaal als u veel reist en vaak achter uw laptop zit te werken.

Individual

Kies de topvariant: een geheel persoonlijk brillenglas dat perfect op uw eigen levensstijl is afgestemd. Dankzij de unieke combinatie van Impression FreeSign® 3 en innovatieve meettechnologieën zoals DNEye® wordt elk brillenglas volledig aan uw ogen aangepast. Daardoor wordt elke afwijking van uw oog gecorrigeerd en kunt u 100% scherp en natuurlijk zien. Meer over EyeLT®

Andere glastechnologieën