0
    U bevindt zich hier: Brillenglazen  
 
Notitieblad verzenden
 
 
 

Los de som op.*

30

+

=

dertig

 

Andere som,
Klik hier .

 
 

* Verplicht veld

 
 
nav-Id: 1619090 - doc-Id: 1617418
vlaams /français Het bedrijf Rodenstock.Net
FAVORIETEN (0)
FAVORIETEN (0)
Uw momenteel opgeslagen favorieten
 
 

Geen favorieten

 
Zoeken
Zoeken
 
 
 
 
 
 

Zo persoonlijk als u: Rodenstock Manufaktur voor producten op maat

Wij vervullen ook speciale wensen van brildragers met bijzondere eisen. Welke speciale wensen u ook hebt, wij hebben altijd de perfecte oplossing.

Bent u sterk bijziend of verziend, hebt u grijze staar of een andere oogaandoening of hebt u speciale brillenglazen voor uw werk of hobby nodig? Wij gaan elke uitdaging aan.

Bij zware oogafwijkingen en voor medische doeleinden

Elk paar ogen is uniek. En sommige ogen zijn zo uniek dat daarvoor slechts op maat gemaakte brillenglazen in aanmerking komen. Bijvoorbeeld bij sterke bijziendheid tot wel -47.00 dioptrie of sterke verziendheid tot wel +35.00 dioptrie. Ook voor mensen die aan grijze staar zijn geopereerd of voor kinderen die scheelzien, hebben wij de perfecte oplossing. Voor al deze bijzondere gevallen bieden wij zo dun en licht mogelijke brillenglazen op maat die er mooi uitzien en waarmee men beter ziet.

Voor speciale beroepen

In veel beroepen is het absolute noodzaak dingen van dichtbij te bekijken. Chirurgen, piloten, ambachtslieden, lectoren, allemaal vakmensen voor wie goed zicht essentieel is om hun werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren. Juist deze klanten bieden wij speciale brillenglazen waarin de gezichtsvelden helemaal persoonlijk worden bepaald. Zo kan bij ambtslieden die boven het hoofd werken of piloten die omhoog op instrumenten in de cockpit moeten kunnen kijken, het gezichtsveld voor dichtbij in de bovenste zone van het brillenglas verwerkt worden.

Voor de liefhebber

Vroeger was weliswaar niet alles beter, maar sommige dingen waren toch van een bijzondere klasse. Bijvoorbeeld de gezichtshulpmiddelen die men vroeger droeg of in de hand vasthield. Veel mensen willen zich vandaag de dag nog onderdompelen in het tijdperk van de lorgnetten, maar willen er niet alleen naar kijken maar deze ook zelf gebruiken. Wij voorzien uw collector's item van speciale glazen in uw sterkte. Daarmee kunt u de schoonheid van de goede oude tijd met het kijkcomfort van vandaag beleven.

Voor de duiker

De kleurrijke onderwaterwereld; felgekleurde vissen en wuivende waterplanten, duiken is een fascinerende belevenis. Rodenstock Manufaktur levert brillenglazen voor duikbrillen, zodat u ook onder water beter kan zien. Deze brillenglazen worden gewoon in het duikmasker geïntegreerd. Of u nu bijziend of verziend bent, of u nu -10.00 of +10.00 dioptrie hebt, met onze oplossingen behoudt de zee zijn natuurlijke fascinatie.